Foglalás
Bezár

Hasznos tudnivalók

Hasznos útmutató szállodánk legfontosabb szabályaival a szobafoglalással is az itt-tartózkodással kapcsolatban.

RecepcióBejelentkezés és kijelentkezés reggel 8 és este 10 óra között. Korai ill. késői érkezés vagy speciális igény esetén egyeztetés szükséges.

Check in - check out (érkezés - utazás)Check-in: 14:00
Check-out: 11:00

A szobák érkezés napján 14:00 órától foglalhatók el, utazás napján 11:00 óráig állnak vendégeink rendelkezésére. A szálláshely foglaltságának függvényében, térítés ellenében biztosítja a korai érkezés, illetve a késői elutazás lehetőségét.
A korai érkezés ill. késői elutazás díja minden megkezdett óra után 30 RON / 7 EUR / szoba. 07:00 előtt ill. 17:00 óra után a teljes szobaár felszámításra kerül.

Kedves Vendégeink!
A rendelkezéseknek megfelelően, csak Zöld Kártya felmutatása által lehetséges az egységünkbe való belépés!
Köszönjük megértésüket!

Foglalás visszaigazolásaFoglalását minden esetben írásban (e-mailes levélben) visszaigazoljuk. Foglalása csak ezt követően tekinthető véglegesnek.

GaranciaA szobafoglalás garantálásához - az érintett ajánlatnál vagy foglalásnál előre jelezve - előlegfizetést kérünk. Ebben az esetben a visszaigazolás akkor lép érvénybe, ha a visszaigazolásban feltüntetett időpontig a kért előleg beérkezik.

Általános lemondási feltételek  • Az érkezési dátumot megelőző 48. óráig a foglalás kötbérmentesen lemondható
  • Az érkezési dátumot megelőző 48 órán belüli lemondás esetén a kötbér mértéke 30%
  • Lemondás az érkezés napján vagy lemondás nélküli meg nem érkezés (no show) esetén a kötbér a megrendelt szolgáltatások 100%-a.
  • A szálloda lemondást csak írásban fogad el.

Bővebb információ az általános foglalási feltételekről: Általános Szerződési Feltételek

Általános fizetési feltételekA megrendelt szolgáltatások ellenértékének 30%-a előlegként fizetendő banki átutalással. A hátralék fizethető a helyszínen készpénzzel (RON, EUR), átutalással (RON, EUR), illetőleg bankkártyás fizetéssel (VISA, Mastercard, Maestro). Egyéb fizetési módok a helyszínen: üdülési csekk (Sodexo, Edenred, Up Romania) ill. a panzió által és / vagy szerződött partnere által kiállított voucherek.

Az ettől esetlegesen eltérő fizetési feltételekről feltételekről a vonatkozó akcióknál, ajánlatoknál részletes tájékoztatást nyújtunk.

Bővebb információ az általános foglalási feltételekről: Általános Szerződési Feltételek

AdókA megadott árak az ÁFA-t tartalmazzák. Amennyiben a hatályos ÁFA törvényben rögzített adó mértékében változás történik, áraink előzetes értesítés nélkül változhatnak.

EllátásBüféreggelit panziónk éttermében nyújtunk.
További étkezésre a` la carte éttermünk áll rendelkezésre a nap bármely szakában. Csoportos étkezés igényt előzetesen kérünk jelezni. Tekintse meg étlapunkat és borlapunkat.

DohányzásA panzió minden szobája nemdohányzó.

Háziállatok elszállásolásaNem fogadunk házi kedvencet. Megértését köszönjük!

ParkolásSzálláshelyünk szabadtéri parkolóval rendelkezik, ahol vendégeink biztonságban tudhatják gépjárműveiket. A parkoló használata szállóvendégeink részére díjmentes.

InternetA szálláshely egész területén korlátlan vezeték nélküli internet érhető el.

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!