Foglalás
Bezár

Étterem

Az Amadé Panzió a’la carte éttermében a hagyományos erdélyi és házias jellegű ételek széles választékát kínáljuk. Itt szolgáljuk fel szállóvendégeink számára a bőséges reggelit, melyet a szállás ára tartalmaz. Az étterem egész nap nyitva áll nem csak a panzió vendégei, hanem az átutazók, helyiek vagy beeső a’la carte vendégek számára.

Letöltések
Étlap
Szezonális a’la carte étlapunkat az évszaknak megfelelő, jó minőségű alapanyagokra alapozzuk. Helyi és térségbeli őstermelőkkel, vállalkozókkal együttműködve mindig friss, jó minőségű nyersanyagokat használunk ételeinkhez (mint tejtermékek, húsáruk, zöldség, gyümölcs, pékáru).

Az étterem 50 fő befogadására alkalmas: 4-6 fős, székely motívumokkal, kézzel festett asztalokkal került berendezésre. Rendezvények alkalmával maximum 80 fő étkeztetését vállaljuk.

Családi és céges rendezvények kiváló helyszíne az étterem, az elvárások szerinti minőségi menü kínálattal és profi felszolgálással. Megszervezhető nálunk keresztelő, kicsengetés, névnap, születésnap, kortárstalálkozó vagy bármilyen hasonló családi, baráti esemény. Konferenciatermünkben céges találkozókat, tréningeket szervezünk, igény szerinti kávészünettel vagy bekészítéssel.

A rendezvények kiegészítője a bár ill. az ottani játéklehetőségek (kártya, egyéb társasjáték), valamint a panzió szállás kínálata és egyéb szabadidős szolgáltatásai, mint pl. a szauna, asztalitenisz, fitness, tenisz.

Az 50 fős bár a földszinti részben található. Érdemes itt kezdeni a napot egy finom kávé társaságában! Ugyanitt étkezésre vagy akár éjszakába merülő borozgatásra, biliárdozásra is lehetőség van. Foci rajongóknak ajánljuk a csapolt ill. üveges minőségi söröket, közben kényelmesen követhetik a fali TV-n a meccseket. A kötetlen esti szórakozást a társasjátékok, kártyajátékok és sakk teszik még kellemesebbé. A jó idő beköszöntével a bár teraszát is megnyitjuk a vendégek számára

Tekintse meg étlapunkat, borlapunkat és válogasson kínálatunkból!

Csoportos étkezési igény, rendezvény esetén kérje menü ajánlatunkat a info@amade.ro címen.





Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!