Foglalás
Bezár

Amadé Panzió & Étterem

Jókedv, családszeretet, az otthon kényelme fontos értékek számunkra. Ön is ezekkel fog találkozni hagyományos székely stílusban épült és berendezett panziónkban, valamint székely ételeket kínáló a’la carte éttermünkben.

Hagyomány és vendégszeretet



Az Amadé Panzió & Étterem mélyen tiszteli a székely hagyományokat és kultúrát. Célunk, hogy ezt az értékes örökséget továbbra is megőrizzük és átadjuk vendégeinknek. Itt megtapasztalhatod a székely emberek messzeföldön híres vendégszeretetét, és bőkezűségét, amely mindig emlékezetes élményekkel gazdagítja az ide látogatókat.

Családias meghittség és kényelem



Panziónk Family Friendly minősítéssel büszkélkedhet, mely garantálja, hogy a kicsik és nagyok egyaránt kellemesen érezhetik magukat nálunk, mind beltéren, mind kültéren! Szobáink síkképernyős TV-vel felszereltek, míg apartman szobáinkban kényelmes fürdőkád biztosítja a pihenést és kényelmet. Panziónkra jellemző a természetes és nyugodt környezet, amely segít elszakadni a mindennapi zajoktól és stressztől; lehetővé teszi, hogy a család minden tagja zavartalanul pihenhessen és felüdülhessen.

Minőség és vendégközpontúság



Számunkra vendégeink elégedettsége az elsődleges, ezért arra törekszünk, hogy minden látogatásod emlékezetessé tegyük. Szakértő személyzetünk mindig készen áll, hogy minden kérésedet figyelmesen kiszolgálja és segítsen az itt tartózkodásod alatt. A reggeli bőséges és változatos, hogy energiával teli kezdődhessen a napod. Éttermünkben lehetőséged van a nap folyamán is felfedezni a helyi jellegzetes fogásokat, melyek ízekben gazdagok és autentikusak. Konyhafőnökünk igyekszik helyi alapanyagokból és hagyományos receptek alapján elkészíteni ételeinket, hogy igazi gasztronómiai élményben legyen részed.

Legyen szó üzleti utazásról, romantikus hétvégéről vagy családi vakációról, nálunk minden vendég fontosnak és különlegesnek érezheti magát! Szállásunk ideális választás, ha Erdélyben, különösen Hargita megyében keresel szállást jó áron. Továbbá lehetőség van szállásunkat vakációs jeggyel is igénybe venni.

Mindezek tükrében a döntés a te kezedben van, hogy minket válassz!

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!