Foglalás
Bezár

Miért nálunk foglaljon?

Ne keressen a tovább az interneten: egyértelműen a honlapunkon érdemes csak szállodánkba foglalni! Össze is gyűjtöttük, hogy miért.

Legjobb ár garanciaA legjobb árakat honlapunkon találja. Erre garanciát is vállalunk! Olvassa el, mit kell tudnia a Legjobb ár garanciáról!

Kiegészítő szolgáltatásokHonlapunkon foglalásakor szállása mellé egyéb szolgáltatásokat is foglalhat. Fontos, hogy ezeket a szolgáltatásokat (pl: szanua, fitness terem stb.) honlapunkon, online foglalva, érkezése előtt a meglévő foglalásához hozzákapcsolva érheti el, bebiztosítva ezzel a szolgáltatás elérhetőségét. Helyszínen jelezve igényét csak az elérhetőség függvényében tudja igénybe venni szolgáltatásainkat. Más közvetítők honlapján a szolgáltatás árak nem érhetőek el!

Azonnali kedvezmények, speciális ajánlatokCsak itt elérhető mennyiségi kedvezmények, előfoglalási kedvezmények, szobakapacitástól függően Last minute kedvezmények, azonnali fizetési (non-ref) kedvezmények!

Állítsa össze saját csomagjátOnline foglalása közben válassza ki megfelelő szobát és árat majd adja hozzá az Ön által kiválasztott szolgáltatásokat, így nem csak a legjobb áron tud foglalni, de pontosan olyan csomagot állíthat össze magának, amilyet szeretne.

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!