Foglalás
Inchide

Restaurantul

În restaurantul á la carte al Pensiunii puteți alege dintr-o gamă variată de mâncăruri tradiționale ardelenești. Aici oaspeții pot lua micul dejun din abundență, inclus în tariful camerei. Restaurantul este deschis pe tot parcursul zilei, nu doar pentru clienții cazați la pensiune ci și pentru cei care sunt în tranzit, clienți locali sau pentru oricine dorește să ia masa din meniul nostru a la carte.

Descărcări
Meniu
Meniul nostru sezonier á la carte are la bază ingrediente de calitate potrivite anotimpului. În strânsă colaborare cu producătorii și întreprinzătorii locali și din zonă, folosim întotdeauna ingrediente proaspete și de caliate pentru prepararea mâncărurilor (produsele lactate, mezelurile și carnea, legumele și fructele, produsele de panificație).

Restaurantul are capacitate pentru 50 de persoane: la mese de 4-6 persoane, cu design secuiesc, pictate de mână. Capacitatea restaurantului poate fi mărită la 80 de persoane, la evenimente.

Este locul ideal pentru evenimente cu familia sau cu firmă, cu un meniu la înălțimea așteptărilor, de calitate și servire ireprosabilă. Puteți organiza la noi evenimente ca: botezuri, ultimul clopoțel, zile onomastice, zile de naștere, orice fel de întâlniri cu foști colegi de școală, prieteni sau colegi. În sala de conferință se pot organiza întâlniri de firmă, treninguri cu posibilitatea de a solicita serviciile de pauză de cafea sau alte aranjamente de sală.

Ceea ce vine în completarea organizării evenimentelor este barul, respectiv posibilitatea de a juca jocuri de societate (cărți sau altele) sau din oferta de cazare, alte servicii de timp liber ca de ex. saună, tenis de masă, fitness, tenis.

Barul cu capacitate de 50 de persoane se află la parter.

Începeți ziua aici în compania unei cafele bune!

Tot aici aveți posibilitatea să luați masa, să savurați un vin bun până la o oră târzie. Pentru fanii de fotball recomandăm berea draft sau la sticlă, în timp ce pot urmări meciurile dintr-o poziție comodă la televizorul instalat pe perete. Distracția de seară este și mai placută la o partida de șah, cărți sau alte jocuri de societate. O dată cu venirea anotimpului mai cald deschidem și terasa barului pentru oaspeții nostri.

Aruncați o privire asupra:
- Meniului
- Listei de vinuri
și alegeți din oferta noastră!

În cazul în care cereți servicii de masă pentru un grup, cu ocazia organizării de evenimente solicitați oferta noastră completă la adresa de e-mail info@amade.ro.