Foglalás
Inchide

De ce să rezervați la noi?

Nu mai căutați pe internet: este evident că merită să faceți rezervarea la hotelul nostru doar de pe site-ul nostru. Aveți mai jos câteva motive.

Garanția cel mai bun prețCele mai bune prețuri le găsiti pe site-ul nostru. Ne asumăm garanția pentru aceasta! Ce trebuie să stiți despre Garantia celui mai bun preț

Servicii suplimentareAtunci când efectuați o rezervare pe site-ul nostru, pe lângă cazare puteti rezerva și alte servicii. Este important ca aceste servicii(saună, sală de fitness, etc) rezervate online pe site-ul nostru să fie atașate rezervării dumneavoastră astfel vă asigurați în ceeaa ce priveste accesarea lor. În cazul în care ne adresa doar la sosire intenția de a solicita aceste servicii, nu veți avea garanția de a le putea accesa.

Pe site-urile altor intermediari tarifele pentru servicii nu sunt accesibile!

Reduceri imediate, oferte specialeNumai aici poți accesa reduceri cantitative, reduceri pentru rezervare anticipatăîn funcție de disponibilitatea camerelor,reduceri Last minute, și reduceri pentru plata pe loc(non-ref)!

Creați-vă propriul pachetÎn timp ce efectuați o rezervare alegeti camera și prețul și apoi adăugați serviciile dorite, astfel nu doar veți rezerva la cel mai bun preț ci veți crea pachetul dorit de dumneavoastră.