Foglalás
Inchide

Săli de evenimente

Pensiunea & Restaurant Amade este locul ideal pentru evenimente de familie și cu firma, unde sălile de diverse mărimi, împreună cu oferta de servicii cu mâncăruri și băuturi adaptată exigențelor vă stau la dispoziție. Se pot organiza botezuri, ultimul clopoțel, zile onomastice, zile de naștere, orice fel de întâlniri cu foști colegi de școală, prieteni sau colegi cu un număr maxim de 80 de persoane. Capacitatea sălilor ce vă stau la dispoziție este următoarea:

Sala de conferințe
Sală pentru 15 persoane în formă de semicerc, o alegere avantajoasă pentru oragnizarea de meetinguri, negocieri, prezentări, treninguri, pentru grupuri mici.

Bar
Această locație de la subsol poate fi gazda unei degustări de vin, o cină într-o atmosferă dezinvoltă, discuții după cină completate cu jocuri de societate, ca de exemplu table, cărți de joc. Atunci când vremea o permite barul se extinde cu o terasă.

Restaurantul
Pensiunea are un restaurant á la carte cu o bucătărie renumită și o capacitate de 50 de locuri pentru servirea mesei. Pentru organizarea de evenimente în familie sau cu firma, mesele se pot aranja în așa fel încât capacitatea să poată ajunge la 80 de persoane asezate la masă.


Cereți oferta noastră

Folosim cookie-uri pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru web. Prin continuarea utilizării acestui site, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri. Notificare de confidențialitate Accepta